Rune Fardal vil stoppe selvmord i barnevernet – VG vil stoppe Rune Fardal

vg

Barnevernets praksis fører til at over 100 barn dør i barnevernet hvert år, mange barn velger selvmord. Rune Fardal ønsker å stoppe selvmordene, men det ønsker tydeligvis ikke VG. De vil stoppe Fardal.

I en fersk artikkel skriver VG “Fardal sprer sensitive opplysninger om barn”. Særlig er det barn som er i ferd med å begå selvmord etter å ha opplevd barnevernets omsorg som er problematisk for avisen. Ikke selvmordene, utrolig nok.

LES OGSÅ:  Menneskehandel på agendaen hos FNs menneskerettighetsråd

– Fungerte ikke det siste forsøket på karakterdrap fra Kingsrød? Øker desperasjonene hos fagforeningene i takt med alle massive lovbrudd som avsløres i barnevernet? spør Rune Fardal på Facebook.

– Barns diagnoser, selvmordstanker, mobbing på skoler og overgrep? Slik alle aviser omtalte tvillingene i Østfold? Slik Aftenposten omtalte Alex sitt selvmord og utallige andre saker der barnevernet svikter barn?

LES OGSÅ:  Ansatt ved institusjon siktet for overgrep mot fire jenter - En tok selvmord

– Nevne barn ved navn, slik VG og alle aviser gjør med Mille og Mina i Østfold. Der er det vel bare fargen på sokkene de ikke har nevnt, kommenterer Rune Fardal.

Opprop til støtte for Rune Fardal

Nå har andre barnevernsaktivister laget et opprop til støtte for menneskerettighetsforkjemperen og barnevernsaktivisten Rune Fardal.

LES OGSÅ:  Støtt oss: Boikottaksjonen "Boycott Norway" lansert

“VG og faktisk.no har meldt Rune inn til Datatilsynet. Støtt vår uredde menneskerettsaktivist. Rune betyr alt for oss og saken vår”, står det i oppropet som nylig er publisert.

Du kan signere oppropet til støtte for Rune Fardal på Opprop.net.

Om skribenten: Media

Nyheter fra medier som NTB, NRK, TV 2, Dagbladet og VG samt sosiale medier som Facebook, Instagram og YouTube om barnevernet.

Anbefalt for deg