Kidnapping

pastor torp

Sjokk-program på TV: Begge barna kidnappet av politiet på skolen!

I mandagens Hovedstaden med pastor Torp, som sendes kl. 19.00 på Visjon Norge, forteller førsteamanuensis, pedagog og mamma Lillian Gran om sin personlige erfaring... Les mer »
kk

Barnevernet – En lang historie om overgrep

Tvangssterilisering av tatere, deportasjon av jøder, krenkelser av samer og sigøynere, lobotomeringer, barnehjem. Norges tradisjon innen krenking av menneskerettigheter er horribel. Og lang. Man... Les mer »
politi

Politiet har fått nok: Polititopp refser barnevernet og barnevernsinstitusjoner

Politiet refser innsatsen til barnevernet og barnevernsinstitusjoner og kommer med oppsiktsvekkende opplysninger om hva de opplever under bistandoppdrag, melder TV 2. – Det er... Les mer »
forskning

Støtt oss: Boikottaksjonen “Boycott Norway” lansert

Da har vi lansert vår første boikottaksjon, den er internasjonal og heter "Boycott Norway - Stop Child Trafficking!" og vi håper så mange som... Les mer »
stendi

Ambeas kvalitetspris 2023 gikk til Stendi barneverns akuttavdeling

Mange barn tas akutt uten lovlig grunn, men enkelte barn tas akutt lovlig. Og da er det bra at de blir tatt bra vare... Les mer »
rune fardal

Video: Barnevernet i Nord-Østerdal lyver om årsak til akuttvedtak

Først skriver Nord Østerdal barnevern at et barn ikke går på skole, derfor tar de akuttvedtak. Men hvorfor tok de lillesøster på 4 år?... Les mer »
rune fardal

Video: Kommuneadvokater snakker ikke sant!

Barnevernets advokater driver stråmanns argumentasjon, der de fremsetter falske påstander for å skape et ekstremt negativt bilde av barn og familier og for å... Les mer »
barnevernet dreper

Ødelagte liv: Slik får man erstatning fra barnevernet

I de tilfeller hvor foreldre eller pårørende er i live etter å ha blitt utsatt for barnevernet kan man kreve erstatning for "omsorgen" barnet... Les mer »
mor barn

Slik blir samværet best mulig

For mange biologiske foreldre er samvær eneste måten å ha kontakt med sitt eller sine barn. I mange tilfeller beslaglegges barnas post og mobiltelefoner,... Les mer »
aftenposten

Slik finner du en god advokat til din barnevernssak

Det finnes mange gode advokater å velge mellom i Norge. Som utsatt for barnevernet har man krav på gratis advokat i alle faser av... Les mer »